Trailer: Riley Keough som Daisy Jones i musikdrama

Hon är dotter till nyligen avlidna Lisa Marie Presley och barnbarn till Elvis. I trailern för Daisy Jones & The Six får vi för första gången höra Riley Keough ta ton i offentliga sammanhang.

Riley Keough och Sam Claflin spelar de karismatiska ledsångarna i ett ikoniskt 70-talsband, inspirerat av Fleetwood Mac. Miniserien från Amazon Prime Video skildrar bandets uppgång och fall.

Daisy Jones & The Six stod på toppen 1977, men efter en slutsåld konsert i Chicago valde bandet att lägga ned. Decennier senare beslutar sig bandmedlemmarna för att avslöja sanningen om varför bandet imploderade.

Riley Keough, som spelar titelpersonen Daisy Jones, är dotter till Lisa Marie Presley och Danny Keough, båda musiker, samt barnbarn till rock’n’roll-kungen Elvis Presley. 

“Min röst liknar inte Elvis. Men jag kan säga att jag upptäckte nyligen att jag har något av en countryröst. Jag insåg i studion – vi har spelat in ett gäng låtar – jag tror att jag har en countryröst”, har Riley Keough sagt till Variety.

Daisy Jones & The Six baseras på en populär roman av Taylor Jenkins Reid och är producerad av Amazon Studios i samarbete med Reese Witherspoon och hennes produktionsbolag Hello Sunshine. 

Musikserien har premiär på Prime Video den 3 mars och nya avsnitt rullas sedan ut varje fredag. Här är den nysläppta teasertrailern.