Pretty Little Liars spinoff på HBO Nordic

De som följde Pretty Little Liars kommer att känna igen sig. Tonen är densamma i spinoffen The Perfectionists där alla trasslar in sig i nya lögner.

Sara Shepard skrev de populära böckerna som Marlene I King byggde den populära tv-serien Pretty Little Liars på. Detsamma gäller för The Perfectionists som utspelar sig på universitetet Beacon Hights, där de bästa och smartaste studenterna kämpar för att hålla sig kvar i toppen.

Alison DiLaurentis nya arbetsplats verkar vara en perfekt plats, men ingenting är vad det synes vara. Som det står i seriebeskrivningen; Bakom varje perfekt person döljer sig en hemlighet, en lögn och behovet av ett alibi. Med andra ord precis som i Pretty Little Liars. Minus jakten på hemliga A.

Sasha Pieterse (Alison) och Janel Parrish (Mona) har följt med från originalserien till spinoffen. Sofia Carson, Sydney Park och Eli Brown spelar de nya perfektionisterna Ava, Caitlin och Dylan.

Pretty Little Liars: The Perfectionists är precis som originalserien en Freeform-serie. HBO Nordic har köpt de svenska rättigheterna och börjar sända ungdomsserien den 21 mars. De sju PLL-säsongerna finns redan nu på streamingplattformen för den som vill återbekanta sig med Alison DiLaurentis och Mona Vanderwaal.

Här är en rykande färsk trailer för The Perfectionist:

Här är också de första 85 mördande sekunderna av spinoffserien: