Trailer och premiärdatum: Lupin del 2

Assane Diop är Frankrikes mest eftersökta man i del två av Lupin. Fem nya avsnitt av den franska kriminalserien kommer till Netflix i juni.

De första fem avsnitten av Lupin hade premiär på Netflix den 8 januari och blev snabbt en global succé. Netflix nysläppta trailer avslöjar att del två landar den 11 juni.

Netflix officiella synopsis sammanfattar del två så här: ”Assanes strävan efter hämnd på Hubert Pellegrini har splittrat hans familj. Med ryggen mot väggen måste han nu tänka ut en ny plan även om det betyder att försätta sig själv i fara”.

Huvudpersonen Assane Diop är inspirerad av den litterära karaktären Arsène Lupin, gentlemannatjuven som den franska författaren Maurice Leblanc skapade redan i början av 1900-talet.

Assane Diop (Omar Sy) mission är att hämnas sin far som blev falskt anklagad för stöld av den förmögna familj som fadern jobbade för. Del två tar vid där den första slutade. Hubert Pellegrini använder Diops kidnappade son Raoul som lockbete för att lura honom i en fälla. Sonens mamma Claire tar också aktiv del i räddningsförsöken. Diops hemliga identitet verkar vara röjd.