Trailer: Noomi Rapace i sci fi-mysteriet Constellation

Noomi Rapace och Jonathan Banks har de ledande rollerna i konspirationsthrillern Constellation. Rapace är en astronaut som försöker pussla ihop sitt liv i trailern för rymdmysteriet från Apple TV+.

For All Mankind med Joel Kinnaman har nyligen haft säsongsfinal. Nu kommer ännu en rymdhistoria från Apple TV+ med en svensk skådespelare i rollen som astronaut. Sci fi-serien Constellation med Noomi Rapace har premiär den 21 februari då de tre första av totalt åtta avsnitt blir tillgängliga hos streamingtjänsten.

Constellation beskrivs som både ett actionpackat rymdäventyr och en utforskning av det mänskliga psykets mörkaste vrår.

Noomi Rapace spelar austronauten Jo Ericsson som efter en mystisk explosion på en internationell rymdstation bara har 19 timmar på sig att ta återvända till jorden – bara för att upptäcka att viktiga delar av hennes liv saknas. Hon sätter igång en desperat jakt på sanningen om rymdresornas dolda historia och försöker återerövra allting hon förlorat. 

Apple-serien är skapad av Peter Harness (Wallander). Emmy-vinnaren Michelle McLaren (Breaking Bad) har regisserat de två första avsnitten.