Trailer: Nedräkningen börjar för Doom Patrol

Den 13 oktober börjar nedräkningen på HBO Max för DC Comics-serien Doom Patrol. Ett musikalavsnitt och en kamp för längre liv väntar de udda superhjältarna i de sex sista avsnitten.

Alla DC Comics-medlemmarna i Doom Patrol har drabbats av en fruktansvärd olycka som har gett dem övermänskliga krafter, men också traumatiserat dem. 

Senast vi mötte de udda superhjältarna var i januari då den första delen av finalsäsongen hade premiär på HBO Max. Sedan dess har fansen väntat på fortsättningen och nu har äntligen datumet för del två av säsong fyra annonserats. Två avsnitt blir tillgängliga den 13 oktober och följs sedan av ett i veckan.

Enligt synopsis för säsong 4B möter superhjältarna både gamla vänner och fiender på vägen för att bekämpa Immortus och ta tillbaka sin livslängd. När de kämpar mellan att rädda världen och varandra tvingas medlemmarna i Doom Patrol att konfrontera sina djupaste rädslor och besluta sig för om de är redo att släppa det förflutna för att kunna ta framtiden i sina egna händer.

Den nysläppta trailern adderar en del information. Exempelvis syns Matt Bomer och Oscarsvinnaren Brendan Fraser både med och utan sina kostymer. Madeline Zimas karaktär Casey Brinke dyker upp för första gången sedan hon introducerades i säsong ett. Dessutom återvänder Timothy Dalton som Niles Caulder trots att karaktären dog i säsong tre, hur han återvänder är oklart.

Utöver kampen för att ta tillbaka sin livslängd visas via ett klipp med Madame Rouge (Michelle Gomez) också en liten försmak av det musikalavsnitt som fansen väntar på.