En helt vanlig familj till Netflix i november

Netflix miniserie baserad på Mattias Edvardssons spänningsroman En helt vanlig familj har fått ett premiärdatum. Unga debutanten Alexandra Karlsson Tyrefors spelar Stella som anklagas för mord.

I centrum för miniserien i sex avsnitt finns den till synes helt vanliga familjen Sandell. Den består förutom 19-åriga Stella av prästen Adam (Björn Bengtssson) och advokaten Ulrika (Lo Kauppi).

De lever ett till synes perfekt liv i en polerad villaförort utanför Lund. Men allt förändras när Stella hamnar i häktet, anklagad för mord. Hennes förtvivlade föräldrar vet inte vad de ska göra. Vad har egentligen hänt? De vill hjälpa Stella till varje pris, men frågan är om de verkligen känner sin dotter? Eller varandra?

En helt vanlig familj har premiär på Netflix den 24 november.

Författaren Mattias Edvardsson, vars succéroman sålt i över 550 000 exemplar globalt, är själv involverad som exekutiv producent av tv-serien som dramatiserats av Anna Platt (Knutby, Det som göms i snö) och Hans Jörnlind (Top Dog, Det som göms i snö). Per Hanefjord (Hamilton, Tyskungen) står för regin.