Trailer: Mystisk kvinna i Blindspot

Massor av trailers visades för första gången under Comic-Con i San Diego. Här är ytterligare en som letat sig ut på Youtube: en specialtrailer för Blindspot.

Blindspot är ytterligare en serie från Greg Berlanti, den okrönte tv-kungen som annars sysselsätter sig mest med DC Comics-bearbetningar. Berlanti ligger bakom Arrow, The Flash och nya Supergirl och DC’s Legends of Tomorrow. Lägg till Mysteries of Laura och Blindspot, och Berlanti kommer att ha hela sex tv-serier på tre olika network-bolag den kommande tv-säsongen. Läs mer om det här.

I Blindspot spelar Jaimie Alexander (lady Sif i filmen Thor) en kvinna som hittas naken och utan minne i en stor sportväska mitt på Times Square i New York. Hon har hela kroppen täckt av mystiska tatueringar. FBI börjar följa kartan på hennes kropp för att avslöja en stor konspiration. Av det som sipprat ut hittills kan man också dra slutsatsen att Blindspot är ett actionfyllt drama och att Jaimie Alexander spelar en vältränad Jane Doe med många okända talanger.

Premiär på NBC den 21 september.