Trailer: Loki orsakar kaos igen

Loki är den första Marvel-serien att få en andra säsong på Disney+. Nu har den första trailern släppts inför premiären i oktober.

Den första säsongen om antihjälten Loki slutade i kaos, och den andra säsongen tar vid där den första slutade. Loki fortsätter jobba tillsammans med Time Variance Authority för att spåra upp superhjältar av olika slag som orsakar kaos i olika tidslinjer.

Historien i säsong två har multiverse-kopplingar men exakt hur återstår att se. Post credit-scenen i Ant-Man and the Wasp: Quantumania tyder på att en version av Kang kan ha stor betydelse för handlingen om ni inte kursen fått ändras på grund av Jonathan Majors privata problem.

Tom Hiddleston i titelrollen får återigen sällskap av Owen Wilson (som Mobius), Gugu Mbatha-Raw (Renslayer), Wunmi Mosaku (Hunter B-15) och Tara Strong (rösten till Miss Minutes). Även Jonathan Majors, som i mars greps misstänkt för misshandel av sin flickvän, väntas alltså dyka upp i en version av skurken Kang.

Dessutom tillkommer Oscarsvinnaren Ke Huy Quan (Everything Everywhere All at Once), Rafael Casal (Blindspotting), Kate Dickie (Inside Man) och Liz Carr (Silent Witness).

Säsong två av Loki debuterar på Disney+ den 6 oktober.