Trailer: Kultserien Party Down tio år senare

Drygt tio år efter att kultserien Party Down försvann från tablån gör större delen av gänget comeback. Revival-säsongen sker utan Lizzy Caplan men med Jennifer Garner.

Party Down är komediserien om ett gäng skådespelare som försöker slå igenom i Los Angeles, men i stället hamnar på en cateringfirma. Serien överlevde bara två säsonger hos Starz, 2009-2010, men har med tiden fått kultstatus.

Den nya säsongen utspelar sig tio år senare, då huvuddelen av cateringteamet gått vidare i livet, men efter en överraskande återträff återigen finner sig servera udda gäster på slumpmässiga partyn i Los Angeles.

En rad i dag framgångsrika skådespelare fanns med i serien från start. Adam Scott, Jane Lynch, Ken Marino, Martin Starr, Ryan Hansen och Megan Mullally repriserar sina roller i den nya säsongen av Party Down. Saknas gör Lizzy Caplan. Hon var helt enkelt för upptagen (med bland annat Fleishman Is In Trouble) och hennes schema gick inte para ihop med övriga skådespelares. I stället fylls rollistan upp av Jennifer Garner, Tyrel Jackson Williams, Zoë Chao och James Marsden. 

Seriens skapare Paul Rudd, Rob Thomas, John Enbom och Dan Etheridge är alla inblandade i revival-serien.

Säsong tre av Party Down består av sex avsnitt och har premiär den 24 februari. Starz-serier har i Sverige sitt hem hos Viaplay, men Party Down finns inte med bland de februaripremiärer som Viaplay har annonserat.