Trailer: Kärlek och kupper i spinoffen om Berlin

Netflix avslutar året med en kupp. Den 29 december tar Berlin sina kumpaner genom Paris katakomber i Money Heist-spinoffen. Nu finns trailern för serien om Berlin.

Money Heist eller på originalspråk La casa de papel blev en stor spansk hit på Netflix. Alex Pinas universum lever vidare med spinoffen om Berlin. Kärlek och kupper är enligt skaparen centrala teman i serien om Pedro Alonsos populära karaktär.

Berlin, även känd som Andrés de Fonollosa, offrade sig själv för att hjälpa andra att fly i samband med den första kuppen mot spanska myntkabinettet. Han förekom därefter enbart i flashback-scener. I den nya prequelserien berättas Berlins bakgrundshistoria.

Den stilige tjuven förbereder en stor juvelkupp i Paris för att finansiera sin extravaganta livsstil. För det behöver han ett team av avancerade kriminella. Vägen mot rikedomen går bland annat genom den franska huvudstadens katakomber.

Den nysläppta trailern bekräftar också att ytterligare två karaktärer från originalserien är del av Berlins historia. Det handlar om Raquel Murillo, även känd som Lisbon och spelad av Itziar Ituño, och Alicia Sierra, spelad av Najwa Nimri.