Avslutningen utstakad för Young Royals

Snart vandrar prins Wilhelm ut för gott från internatskolan Hillerska. Netflix har förnyat Young Royals, men den tredje säsongen blir också den sista.

Edvin Ryding och Omar Rudberg har blivit tonårsidoler som Wilhelm och Simon i Netflix svenska originalserie Young Royals. Serien följer prins Wilhelm som efter en skandal tvingats börja på den prestigefyllda internatskolan Hillerska. Där lär han känna Simon, som har arbetarbakgrund, och Wilhelm börjar drömma om en framtid fylld av villkorslös kärlek långt bortom alla kungliga åtaganden.

I den andra säsongen, som landade hos Netflix i november, återvänder prinsen och resten av hans klasskamrater till Hillerska efter jullovet för att tackla vänskap, hemligheter, hämnd och hot mot monarkin.

Huvudförfattaren Lisa Ambjörn har redan vägen utstakad även för säsong tre.

“Jag har alltid föreställt mig Young Royals som en serie i tre delar, och tack vare alla fansens engagemang för vår historia får vi nu möjlighet att berätta den sista. Slutet har varit klart för mig från första början och jag är så tacksam och hedrad över att få avsluta den här sagan som det var tänkt”, säger Lisa Ambjörn, huvudförfattare och medskapare. 

Samtliga huvudrollsinnehavare återvänder i den tredje säsongen. Förutom Edvin Ryding och Omar Rudberg så handlar det om Frida Argento som Sara, Malte Gårdinger som August och Nikita Uggla som Felice.