Trailer: Jennifer Garners nya thrillerserie

Nikolaj Coster-Waldau spelar Jennifer Garners försvunne make i en thrillerserie baserad på en färsk bästsäljande roman. Den nysläppta trailern hintar också om en Alias-återförening.

“Din make är inte den du tror att han är”, säger en man i trailern till The Last Thing He Told Me. Han säger det till huvudpersonen Hannah, spelad av Jennifer Garner (aktuell även i Party Down).

Hannahs spårlöst försvunne make Owen, spelad av dansken Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones), har lämnat en lapp där han ber Hannah att skydda hans moderlösa 16-åriga dotter Bailey (Angourie Rice) från ett tidigare förhållande. Styvdottern vill först inte ha något med Hannah att göra, men ett band växer fram mellan dem i den gemensamma jakten efter sanningen om deras försvunne make och far.

Romanen av Laura Daves hade inte ens hunnit släppas när Apple TV+ i december 2020 annonserade att The Last Thing He Told Me skulle bearbetas till tv-serie. När boken väl kom ut i maj 2021 blev den genast en bästsäljare. 

Laura Daves svarar själv för tv-bearbetningen tillsammans med maken Josh Singer.

Jennifer Garner, som också har producentstatus i Apple TV-projektet, fick sitt stora genombrott som Sydney Bristow i spionserien Alias för mer än 20 år sedan. I den serien spelades hennes far av Victor Garber. Garber skymtar snabbt förbi i trailern för den nya miniserien och Alias-fansen ser nu fram emot en återförening.

De två första avsnitten av The Last Thing He Told Me blir tillgängliga på Apple TV+ den 14 april. Därefter släpps ett avsnitt i veckan.