Premiärdatum för Pitch Perfect-serien

Tv-spinoffen av Pitch Perfect har fått ett premiärdatum. I november anländer Pitch Perfect: Bumper in Berlin med Adam Devines karaktär i centrum.

De tre Pitch Perfect-filmerna följde en kvinnlig a capella-grupp, The Barden Bellas, som tävlade mot andra a capella-grupper. Anna Kendrick, Anna Camp, Brittany Snow och Rebel Wilson hade de framträdande rollerna.

Spinoffserien i sex avsnitt har fått titeln Pitch Perfect: Bumper in Berlin och centreras kring karaktären Bumper Allen, spelad av Adam Devine som repriserar rollen. Medverkar gör även Flula Borg, Sarah Hyland, Lera Abova och Jameela Jamil.

Flula Borg, Sarah Hyland och Adam Devine i Berlin. Foto: Julia Terjung/Peacock

Elizabeth Banks som både producerade och medverkade som skådespelare i de populära musikfilmerna och dessutom regisserade den andra filmen har producerat även tv-serien.

Pitch Perfect: Bumper in Berlin har premiär hos streamingtjänsten Peacock den 23 november. Peacock är inte tillgängligt i Sverige i nuläget, men dess serier kommer att bidra till innehållet hos Skyshowtime som lanseras i Sverige senare i år.