Trailer för krogdramat Feed the Beast

Att starta restaurang i Bronx är ingen lek. I den nya AMC-serien spelar David Schwimmer och Jim Burgess två polare som försöker förverkliga sin dröm i en tuff krogvärld.

Preacher har precis sparkat igång. Och snart är det dags för nästa AMC-premiär. Det handlar om Feed the Beast med David Schwimmer och Jim Burgess i de två huvudrollerna som kompanjonerna Tommy och Dion. Schwimmer är världsberömd som Ross i Friends och var nyligen aktuell i American Crime Story: The People v OJ Simpson. Jim Sturgess, som även är musiker, är förmodligen mest känd från Across the Universe.

I Feed the Beast är Dion typen som alltid hamnar i trubbel. Polaren Tommy har svårt att acceptera det, vilket leder till en komplicerad relation som inkluderar svek, knivhugg i ryggen, manipulation och att driva varandra in i farliga situationer. Tillsammans startar polarna en restaurang i Bronx där de måste navigera bland kriminalitet, korrupta myndigheter och den våldsamma maffian.

Feed the Beast har premiär på de amerikanska kanalen AMC den 5 juni. Avsnitt två sänds två dagar senare och serien fortsätter sedan att sändas på tisdagar. Ingen svensk streamingtjänst har ännu skaffat rättigheterna till Feed the Beast.