Premiärdatum för Feed the Beast

Feed the Beast heter en kommande AMC-serie som det hittills varit ganska tyst om. Nu finns ett premiärdatum för dramat med David Schwimmer och Jim Sturgess.

Kabelkanalen AMC är hem för stora profilerade serier som The Walking Dead, Fear the Walking Dead och Better Call Saul. Kanalen har också lyckats skapa ordentligt med buzz inför premiären av nya serien Preacher. Däremot har man hittills legat förvånansvärt lågt med marknadsföringen av Feed the Beast, ett drama om två vänner i New York som förverkligar sin dröm om att starta en restaurang.

David Schwimmer, världsberömd som Ross i Friends och aktuell i American Crime Story: The People v OJ Simpson, har den ena huvudrollen, Jim Sturgess (Across the Universe) den andra. Deras karaktärer Tommy och Dion är vänner och kompanjoner med ett mycket komplicerat förhållande, som inkluderar svek, knivhugg i ryggen, manipulation och att driva varandra in i farliga situationer.

Den 5 juni är det premiär på AMC för Feed the Beast som består av tio avsnitt. Serien är ännu inte klar för någon svensk streamingtjänst.

Uppdaterat 2016-05-25: Premiärdatumet flyttat till den 5 juni.