Trailer: Extra lång säsong 6 av The Chi

Gänget i södra Chicago har nya utmaningar att tackla. Det framgår av trailern för den första halvan av säsong sex. I början av augusti är The Chi tillbaka.

Showtime-serien, som är skapad av Lena Whaite och Common, visar en annan sida av The Windy City än övriga tv-serier som är satta i Chicago. Serien utspelar sig på den södra sidan av staden och behandlar stora ämnen genom att skildra hur ett antal karaktärer möter sina respektive utmaningar och framgångar i vardagen. De länkas samman av tillfälligheter, men börjar allt efterhand också utveckla gemensamma band.

I säsong sex möter Kevin (Alex Hibbert), Jake (Michael Epps), Papa (Shamon Brown jr) och resten av The Chi-gänget nya utmaningar. Stora drömmar har äntligen realiserats men det är till ett pris och alla testas på obeskrivliga sätt medan de kalkylerar riskerna och vinsterna med nästa stora steg.

Den sjätte säsongen av The Chi är extra lång och består av 16 avsnitt. De första åtta har amerikansk premiär på Paramount+ den 4 augusti och i Sverige sannolikt dagen därpå på HBO Max. Övriga åtta avsnitt börjar visas senare på ett ännu inte offentliggjort datum.