Trailer: Dirty John säsong 2 till Netflix

Amanda Peet och Christian Slater spelar mot varandra i säsong två av true crime-antologin Dirty John. Netflixpremiär i augusti för The Betty Broderick story.

Antologiserien Dirty John är baserad på en podcast av Christoffer Goffard. Den första säsongen hade premiär i november 2018 och handlade om Debra Newells passionerade och farliga relation med den karismatiska och manipulativa John Meehan.

I den nya säsongen är det Amanda Peet och Christian Slater som spelar kärleksparet. Dirty John: The Betty Broderick Story handlar om äktenskapet och skilsmässan mellan Betty (Amanda Peet) och Daniel Broderick (Christian Slater) i en snaskig true crime-berättelse som spänner över 20 år.

Säsong 2 visades först hos USA Network och kommer den 14 augusti till Netflix. Handlingen i sammanfattning: “Efter år av uppoffringar och lidande för att hjälpa Dan genom hans läkar- och advokatutbildning fram till genombrottet som San Diegos juridiska superstar, njuter äntligen Betty till fullo av allt arbete som de lagt ned. Detta tills Dan anställer Linda, en smart och vacker kvinna utan bagage, med vilken han kan glömma allt det jobbiga från förut”.