Trailer: Brittiska We Hunt Together

En livsfarlig duo på jakt efter offer, och en osynkad polisduo som försöker fånga dem. Det är utgångspunkten för brittiska kriminalserien We Hunt Together.

I den psykologiska thrillerserien paras polisdetektiven Lola Franks (Eva Myles) ihop med kollegan Jackson Mendy (Babou Ceesay). Tillsammans ska de leda utredningen av ett högprofilerat mordfall, men deras relation kompliceras av att Lola ifrågasätter Jackson både för att han tidigare arbetat med poliskorruption och för hans åsikt att ingen kan vara helt och hållet ansvarig för sina handlingar. Det leder till konflikter i utredningen samtidigt som Lola har sina egna demoner att kämpa med.

Duon på den andra sidan av lagen består av Baba (Dipo Ola) och Freddy (Hermione Corfield). Baba är en sårbar, men skadad före detta barnsoldat, vars liv vänds upp och ned när han möter den magnetiska, intelligenta och charmerande psykopaten Freddy. Baba försöker desperat att trycka tillbaka sin benägenhet att hemfalla åt extremt våld men när paret fattar tycke för varandra bildas en verkligt dödlig duo som använder sexuell och känslomässig manipulation för att hitta sina offer.

We Hunt Together består av sex avsnitt. Serien är producerad av BBC och har under sommaren visats på kanalen Alibi i Storbritannien. Amerikanska Showtime har precis plockat upp serien som kommer att få USA-premiär den 9 augusti. Om det betyder att serien också är på väg till Sverige är i nuläget oklart.