Trailer: Desperat jakt i Bosch: Legacy säsong 2

Även en tuffing som Hieronymus ”Harry” Bosch har känslor när det kommer till familjen. I trailern för säsong två av Bosch: Legacy är han redo att ta till alla medel i jakten på sin kidnappade dotter.

Michael Connollys kriminalhjälte Harry Bosch flyttade efter sju säsonger hos Amazon Prime Video över till reklamfinansierade Freevee och Bosch: Legacy. I Sverige är det dock alltjämt Prime Video som gäller för både originalserien och spinoffen.

I spinoff-serien har Harry Bosch lämnat Los Angeles-polisen för livet som privatdetektiv i samma veva som dottern Madeline börjat jobba som patrullerande polis. Titus Welliver och Madison Lintz repriserar sina roller. Det gör även Mimi Rogers som Honey “Money” Chandler, advokaten som efter ett mordförsök börjat tappa förtroendet för rättssystemet.

Handlingen i den andra säsongen av Bosch: Legacy är löst baserad på romanen The Crossing. Bosch och Chandler jobbar tillsammans för att fånga en mördare som lika gärna kan hinna till dem först. Under jakten på kidnappade Maddie börjar FBI ifrågasätta mordet på Carl Rogers och placerar både Bosch och Chandler på listan över misstänka.

De fyra första avsnitten av säsong två släpps den 20 oktober.

Michael Connellys Bosch-universum ska dessutom växa med fler spinoffer. Två draman är under utveckling, varav den ena hunnit nu få grönt ljus. Serien som fortfarande saknar titel ska följa Bosch forna kollega J Edgar under ett undercover-uppdrag i Little Haiti, Miami. Den före detta The Wire-skådespelaren Jamie Hector spelade J Edgar under originalseriens sju säsonger och ska reprisera rollen i den Freevee-beställda kriminalserien.