Trailer: Danes och Olyphant i Soderberghs Full Circle

Allt startar med en kidnappning i trailern för Steven Soderberghs nya miniserie. Claire Danes, Timothy Olyphant och Zazie Beetz har de ledande rollerna i Full Circle.

Full Circle beskrivs som ett kriminaldrama om hur en utredning av en misslyckad kidnappning avslöjar en länge bevarad hemlighet som kopplar ihop flera karaktärer och kulturer i ett samtida New York City. Eller som titeln åsyftar, allt hänger ihop.

Serien är ett nytt samarbete mellan stjärnregissören Steven Soderbergh och manusförfattaren Ed Solomon som tidigare skapat HBO-serien Mosaic och HBO Max-filmen No Sudden Move tillsammans. Soderbergh har själv regisserat alla sex avsnitten av den nya thrillerserien.

Timothy Olyphant, Claire Danes och Dennis Quaid.

Claire Danes (Homeland), Zazie Beetz (Atlanta), Dennis Quaid (Far From Heaven), Timothy Olyphant (Deadwood), CCH Pounder (The Shield), Jharrel Jerome (Moonlight) och Jim Gaffigan (mest känd som stå upp-komiker) ingår i rollistan.

Danes spelar Manhattan-advokaten Sam som driver sin fars företag och är gift med Olyphants Derek. De synes lyckliga, men allt förändras när deras son blir kidnappad. Ett brott som också kan kopplas till en större konspiration. Beetz spelar agenten Harmony, som är den som är satt att lösa fallet.

Två avsnitt släpps veckovis på HBO Max med start den 13 juli. Här är trailern för Full Circle.