Kevin Bacons nya tv-gig: Prisjägare i The Bondsman

Kevin Bacon har klart med sin nästa tv-serie. I Amazon-projektet The Bondsman ska ha spela en prisjägare som får en ny chans i livet när han kommer tillbaka från det döda.

Skräckäventyret The Bondsman är något så ovanligt, särskilt i dessa IP-drivna tider, som en originalidé från Grainger David, regissören som nyligen tävlade med kortfilmen The Chair på Cannesfestivalen. Det är dock Erik Oleson, showrunner för den andra säsongen av Amazon Prime-serien Carnival Row, som kommer att vara även denna Prime-series showrunner, skriver Deadline.

Som huvudrollsinnehavare och dragplåster har de valt Kevin Bacon som återvänder till Amazon efter sex år. Sedan I Love Dick har han hunnit leda The Following hos Fox och City on a Hill hos Showtime.

I The Bondsman ska Kevin Bacon spela Hub Halloran som är en prisjägare som kommer tillbaka från det döda och får en oväntad andra chans i liv och kärlek och med en nästan bortglömd musikkarriär – bara för att upptäcka att hans gamla jobb nu har en demonisk tvist.