Trailer: Cobra Kai säsong 3

DELA

De svurna fienderna Daniel och Johnny hamnar på samma sida när de tillsammans försöker rädda karatelaget i säsong tre av Cobra Kai.

Youtube-serien som efter två säsonger hamnade hos Netflix fick premiären av den tredje säsongen framknuffad, men den 8 januari är det äntligen dags för fortsättningen av den populära karateserien.

I den nysläppta trailern möter vi originalkaraktärerna från Karate Kid, Daniel LaRusso (Ralph Macchio) och Johnny Lawrence (William Zabka) 30 år senare när de skjuter sina konflikter åt sidan för att försöka rädda Cobra Kai-verksamheten. Tillsammans ska de försöka besegra John Kreese (Martin Kove), den ursprungliga antagonisten i filmen från 1984 som nu har tagit över dojon och styr verksamheten med sin hänsynslösa filosofi.

Ännu fler Karate Kid-cameos utlovas i säsong tre. Både Chozen Toguchi från Karate Kid: Part 2, och Daniels kärleks Kumiko (Tamlyn Tomita) återvänder.

Den nya trailern visar också rehabiliteringen av Miguel (Xolo Maridueña), som skadades svårt och hamnade i koma i finalen av säsong två.

Cobra Kai är en sådan framgång att Netflix redan förnyat serien även för en fjärde säsong.