The Witcher-trailer full av monster

Netflix har droppat trailern för säsong två av The Witcher. Kanye Wests Monster är en inte särskilt subtil hint om att trailern är full av monster.

Förutom alla monsterkamper bjuder också trailern på en smygtitt på var Yennefer (Anya Chalotra) befinner sig efter händelserna i den första säsongen och påminner fansen om att häxkarlen Geralt av Rivia (Henry Cavill) och prinsessan Ciri (Freya Allan) befinner sig i Geralts barndomshem i Kaer Morhen. Där försöker Geralt träna den unga prinsessan för att skydda henne från de starka krafter som finns inom henne. Ciri är kraftfull nog för att vara en Witcher, och kanske ännu mer kraftfull än någon kan föreställa sig.

Geralt har i den nya säsongen fått ny rustning som fansen välkomnat. Även Cahir, Nilfgaards svarta riddare, har fått ny rustning.

Fantasyserien The Witcher är baserad på den populära bokserien med samma namn av den polska författaren Andrzej Sapkowski, Säsong två landar hos Netflix den 17 december.

Den första säsongen byggde främst på romanen The Last Wish. Den andra kommer att hämta inspiration från flera olika böcker och skörda frukterna av den värld och de karaktärer som lades grunden till i säsong ett.

Bland nytillskotten i säsong två märks norrmannen Kristofer Hivju (Game of Thrones) och dansken Kim Bodnia (Bron, Killing Eve). Hivju ska spela den fördömda, monstruösa Nivellen och Bodnia gör rollen som Vesemir, kontinentens äldsta och mest erfarna Witcher och huvudkaraktär i den animerade serien The Witcher: Nightmare of the Wolf.

Här är ytterligare ett par nya stillbilder som Netflix släppt via sociala medier samt den nya postern för säsong två.