Teaser: Stranger Things säsong 4

Det är bara en kort teaser men den bekräftar att Jim Hopper överlevt och att David Harbour därmed finns med även i säsong fyra av Stranger Things.

Ryssland är ”the big bad” även i säsong fyra av Stranger Things. Det är tydligt i den första teasern som helt och hållet utspelar sig på den glest befolkade ryska halvön Kamtjatjka. Det är där fanfavoriten Jim Hopper (David Harbour) befinner sig. I teasern, döpt till ”From Russia with Love”, får vi också möta Tom Wlaschiha (Game of Thrones) som Hoppers fångvaktare.

“Vi är glada över att officiellt bekräfta att produktionen av Stranger Things 4 är igång – och ännu mer förtjusta över att annonsera Hoppers återkomst. Även om det inte enbart goda nyheter för vår ‘American’ – han är fängslad långt hemifrån i Kamtjatkas snöiga ödemarker, där han kommer att utsättas för fara, både mänsklig … och annan”, säger bröderna Duffer i ett uttalande.

Bröderna Duffer berättar vidare att nya skräck kommer till ytan hemma i USA, något som legat länge begravt, någonting som kopplar ihop allting. ”Säsong 4 är på väg att bli den största och mest skrämmande säsongen hittills”, menar Dufferbröderna.

Säsong fyra av Stranger Things har ännu inget premiärdatum. Men den som väntar på något gott … rapporter säger att säsongen har växt till nio avsnitt, ett mer än vad som tidigare sagts.