Teaser: Stranger Things bortom Hawkins

Stranger Things tar berättelsen bortom Hawkins i säsong fyra. En ny teaser avslöjar Kalifornien som ny hemvist för Eleven och Will – men ger inget premiärdatum.

Netflix har använt sin självutnämnda Stranger Things-dag – enligt mytologin försvann karaktären Will Byers (Noah Schnapp) den 6 november 1983 – till att fresta fansen med ytterligare en teaser.

Den tredje säsongen landade i juli 2019. I teasern för den kraftigt försenade fjärde säsongen lever Eleven (Millie Bobby Brown) och Will sina nya liv i Kalifornien.

Eleven verkar ha svårt med anpassningen, något hon inte vill medge när hon skriver brev till Mike (Finn Wolfhard) som hon inte sett på 185 dagar. I stället ser Eleven fram emot “the best spring break ever”.

Resten av teasern är full med det vanliga kaoset av skräck och övernaturliga inslag som blivit signum för Netflix hitserie. ”Säsong 4 är på väg att bli den största och mest skrämmande säsongen hittills”, har skaparna av serien, bröderna Matt och Ross Duffer, tidigare förklarat.

Här är också en ny teaser med avsnittens olika titlar. Där framgår också att säsong fyra kommer att ha premiär sommaren 2022, dock utan att något datum preciseras.