Mer action i ny Stranger Things-trailer

DELA

Mer action och mer Eleven. Den sista trailern inför den tredje säsongen av Stranger Things för nästan tankarna till en actionfilm.

“Oavsett vad som händer, vi måste stoppa honom tillsammans”, säger Mike (Finn Wolfhard) i den nya trailern.

Han och resten av gänget är snart tillbaka på Netflix och den här gången verkar Mike, Eleven (Millie Bobby Brown), Lucas (Caleb McLaughlin), Max (Sadie Sink), Will (Noah Schnapp) och Dustin (Gaten Matarazz) få kämpa hårdare än någonsin mot ondskan från upp-och-ned-världen.

Den tredje säsongen av Stranger Things släpps den 4 juli, vilket inte är någon slump. Liksom i den första officiella trailern tas vi med till nationaldagsfirandet i Hawkins, men vi får i den nya trailern se prov på mycket mer action. Dessutom står Eleven mer i centrum nu.

Enligt Netflix beskrivning av den nya säsongen är det 1985 i Hawkins, Indiana, och sommaren blir allt varmare. Alla är lediga från skolan, det finns ett nytt köpcentrum i staden och gänget står på tröskeln till vuxenlivet. Romantiken blomstrar och komplicerar gruppdynamiken, och ungdomarna måste klura ut hur de kan växa upp utan att växa i sär. Samtidigt lurar farorna. När staden hotas av gamla och nya fiender blir Eleven och hennes vänner påminda om att ondskan aldrig tar slut, bara förändras. Nu måste gänget jobba ihop för att överleva och inte glömma bort att vänskap alltid är starkare än rädsla.

De åtta avsnitten i säsong tre har följande titlar: “Suzie, Do You Copy?,” “The Mall Rats,” “The Case of the Missing Lifeguard,” “The Sauna Test,” “The Source,” “The Birthday,” “The Bite,” och “The Battle of Starcourt.”

Det har gått ett år och åtta månader sedan den senaste säsongen av Stranger Things. Så det kan behövas en liten påminnelse om vad som hänt. Här är gängets egen sammanfattning av säsong ett och två: