Teaser och datum för säsong 3 av Hanna

Ray Liotta kliver in i handlingen i säsong tre av Hanna. Amazon Prime har släppt den första teasern och annonserat ett premiärdatum i november.

I tv-versionen av Hanna är det Esmé Creed-Miles som spelar den unga hjältinnan som utbildades till en mördarmaskin av den onda organisationen Utrax.

Enligt Amazons synopsis för säsong tre försöker Hanna nu i hemlighet krossa organisationen inifrån och befria sig själv med hjälp från sin tidigare fiende Marissa Wiegler (Mireille Enos). Tillsammans har de lurat Utrax-agenten John Carmichael (Dermot Mulroney) att hjälpa dem, men två andra unga yrkesmördare och andra nya fiender börjar bli misstänksamma. När Hanna kommer allt närmare sitt mål börjar hon upptäcka inte bara en världsomspännande agenda utan också de krafter bakom Utrax som står mellan henne och friheten.

Esmé Creed-Miles som Hanna. Foto: Amazon

Den första teasern innehåller förutom olika actionscener med Hanna i centrum också ett klipp där en CIA-chef säger till den före detta agenten Marissa Wiegler att han kan garantera Hannas säkerhet, men bara om hon överlämnar sig. CIA-mannen Gordon Evans är en ny karaktär för säsongen som spelas av Ray Liotta.

Mireille Enos som Marissa Wiegler. Foto: Amazon
Ray Liotta som Gordon Evans. Foto: Amazon

Säsong tre av Hanna har premiär den 24 november på Amazon Prime.

Svensken Joel Kinnaman hade en stor roll i den första säsongen av Hanna, men hans karaktär Erik Heller dog en explosiv död i samma säsongs finalavsnitt.