Teaser: HBO:s We Are Who We Are

DELA

Luca Guadagninos första tv-serie handlar om två tonåringar på en amerikansk militärbas i Italien. Premiär i september för We Are Who We Are.

Han Oscarsnominerades för Call Me By Your Name och följde upp med en remake av skräckfilmen Susperia. Nu tar den italienska regissören Luca Guadagnino sin cinematiska stil till tv-skärmarna för att berätta en coming of age-historia om två unga amerikaner som lever på en amerikansk militärbas i Italien tillsammans med sina föräldrar. Där på basen utforskar de vänskap, den första kärleken, identitet och all den kaotiska upphetsning, förvirring och ångest det innebär att vara tonåring.

Jack Dylan Grazer (It) spelar den blyga och introverta 14-åringen Fraser som flyttar från New York till militärbasen i Veneto tillsammans med sina mammor Sarah (Chloë Sevigny) och Maggie (Alice Braga), som både är i armén. Nykomlingen Jordan Kristine Seamón spelar Caitlin som verkar ha självförtroende och skinn på nästan. Hon och hennes familj har bott många år på basen. Caitlin behärskar italienska och befinner sig i centrum i ett kompisgäng. 

Luca Guadagnino har tagit på sig många hattar. Han är showrunner, regissör, exekutiv producent och manusförfattare för tv-serien som är en samproduktion från HBO och Sky.

We Are Who We Are består av åtta avsnitt och kommer till HBO Nordic i september, exakt datum ännu inte annonserat.