Äntligen premiärdatum för Bloodline S2

För alla som väntat i över ett år på den andra säsongen av Bloodline kommer nu en glad nyhet. Originalserien från Netflix har fått ett premiärdatum – den 27 maj.

Bloodline handlar om familjen Rayburn som driver ett strandhotell på ögruppen Florida Keys. På ytan ser allting perfekt ut, men skenet bedrar och problemen startar på allvar när familjens svarta får kommer hem på besök

I den andra säsongen, uppdelad på tio avsnitt, kämpar syskonen Rayburn med att dölja det fruktansvärda brott som de begick i slutet av den första säsongen. Det är inte bara Dannys okända son som dyker upp hos familjen i Florida Keys, utan också andra främmande personer med en farlig agenda söker upp familjen. Familjen Rayburn, som varit hårt sammansvetsad, börjar falla isär.

Om skådespelarna, med Kyle Chandler, Ben Mendelsohn och Sissy Spacek i spetsen, och storyn håller lika hög klass som i den första säsongen kommer det här att bli en av sommarens höjdpunkter. Har du missat serien, och vill starta från början, kan du läsa vår recension av säsong ett här.

Här är de tre andra bilderna som Netflix precis släppt:

BLOODLINE

BLOODLINE

BLOODLINE
BLOODLINE