Teaser: Hälsokult i Nine Perfect Strangers

Nicole Kidman vill transformera Melissa McCarthy i den första teasern för Nine Perfect Strangers. Miniserien återförenar skaparna av Big Little Lies.

David E Kelley och Nicole Kidman är tillbaka med en ny historia av Big Little Lies-författaren Liane Moriarty. Den här gången förstärkta av Melissa McCarthy och en hel rad namnkunniga skådespelare. För team Kelley & Kidman är Nine Perfect Strangers dessutom det tredje samarbetet på kort tid eftersom duon också hunnit sticka emellan med HBO-serien The Undoing.

Romanen av Liane Moriarty gavs ut 2018. David E Kelly har gjort bearbetningen ihop med John Henry Butterworth och Samantha Strauss.

Nine Perfect Strangers utspelar sig på ett boutiquehotell och en hälsoresort där tillfrisknande och transformation utlovas för de nio stressade citymänniskor som anländer till platsen för att börja nya mer hälsosamma liv.

Nicole Kidman spelar Masha, den målinriktade chefen för resorten dit de nio främlingarna anländer utan att ana vad som väntar dem under den tio dagar långa retreaten. Melissa McCarthy, i sin första större tv-roll sedan Mike & Molly, spelar Francis, som är en av de nio gästerna som möts av en kultliknande verksamhet. Både Kidman och McCarthy är även exekutiva producenter för miniserien.

Melissa McCarthy i Nine Perfect Strangers.

De har sällskap i rollistan av Michael Shannon, Luke Evans, Bobby Cannavale, Regina Hall, Samara Weaving, Melvin Gregg, Asher Keddie, Grace Van Patten, Tiffany Boone och Manny Jacinto.

Den amerikanska streamingtjänsten Hulu avslöjar inget premiärdatum i den nysläppta teasern utan nöjer sig med med beskedet ”coming soon”. Hulu ingår i Disneyfamiljen. Därför ligger Disney+ Star närmast till hands för svenska tittare.