Teaser: Big Little Lies säsong 2

Den andra säsongen av Big Little Lies har äntligen fått ett premiärdatum. I en intensiv första teaser introduceras också Meryl Streep i rollen som Mary Louise Wright.

Den första säsongen av dramaserien Big Little Lies blev en megasuccé både publik- och kritikermässigt. Serien vann åtta Emmys 2017, inklusive bästa miniserie, bästa skådespelerska (Nicole Kidman) och bästa manliga biroll (Alexander Skarsgård).

Skarsgård spelade Perry Wright, osympatisk hustrumisshandlare och make till Kidmans Celeste. Det är kring lögnerna som omger hans död som allt cirkulerar i teasern som HBO precis har släppt. De fem huvudpersonerna, som nu är ökända som The Monterey Five, spelas återigen av Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern och Zoë Kravits.

Meryl Streep introduceras i den nya säsongen som Perrys mamma Mary Louise Wright. ”Min son är död. Jag vill veta vad som hände den där kvällen. Jag är frestad att fråga, men jag tror inte att jag skulle få veta sanningen, eller hur?” säger hon i teasern till Witherspoons karaktär Madeline Mackenzie.

Big Little Lies tar över på söndagarna efter Game of Thrones. Den 9 juni är det USA-premiär för den andra säsongen som har Andrea Arnold som regissör i stället för den Emmybelönade Jean-Marc Vallée. Följaktligen svensk premiär för Big Little Lies den 10 juni på HBO Nordic.