Amazontrailer: Nine Perfect Strangers

”Ni är mina”, utbrister Nicole Kidman i den nya teasertrailern för Nine Perfect Strangers. Den 20 augusti är det svensk premiär på Amazon Prime.

Nine Perfect Strangers är den haussade serien som återförenar producentduon David E Kelley och Nicole Kidman med författaren av Big Little Lies, Liane Moriarty. Plus att Kidman framför kameran kompletteras av ett helt gäng A-skådisar med Melissa McCarthy i spetsen.

Heather (Asher Keddie) och Frances (Melissa McCarthy). Foto: Vince Valitutti/Hulu.

Förutom McCarthy, som även är med och producerar serien, medverkar Michael Shannon, Luke Evans, Bobby Cannavale, Regina Hall, Samara Weaving, Melvin Gregg, Asher Keddie, Grace Van Patten, Tiffany Boone och Manny Jacinto. 

Den första längre teasertrailern indikerar att det är en väldigt speciell hälsoresort som väntar de nio stressade främlingar som anländer till Tranquillum House utan att ana vad som väntar dem under den tio dagar långa retreaten.

Nicole Kidmans Masha driver en kultliknande resort. Foto: Hulu

Resorten som utlovar en transformation av gästernas liv drivs av wellness-gurun Masha, spelad av Nicole Kidman. ”Ni är mina nu och ni vill vara mina”, betonar Masha i trailern och förklarar att deltagarna ska på en underbar resa, men att den ibland också kan bli otrevlig, vilket understryks av den intensiva trailern.

Nine Perfect Strangers är en Huluserie, men trots att streamingtjänsten ägs av Disney så är det inte Disney+ som blir hem för serien i Sverige. I stället är det Amazon Prime som köpt de globala rättigheterna. Miniserien i åtta avsnitt har premiär hos Hulu den 18 augusti och hos Amazon Prime den 20 augusti.