Teaser: Datum för finalen av Dark

Den tredje och sista säsongen av Dark landar hos Netflix den 27 juni. Datumet är ingen slump – i serien är det datumet för apokalypsen.

Det är dags att knyta ihop säcken på den tyska serien som fokuserar på fyra familjemedlemmar som kommit ifrån varandra och berättar om en tidsresekonspiration som spänner över tre generationer . Precis som för många andra Netflixserier nuförtiden så blir den tredje säsongen av Dark också seriens sista.

”Vi kommer att ge svar på de frågor som våra tittare har ställt och hjälpa till och hjälpa till och reda ut tidsberättelsen. Det kommer att bli svårt för oss att lämna dessa karaktärer som vi har hunnit bli väldigt fästa vid, men början är slutet och slutet är början”, förklarade Darks showrunnerduo Jantje Friese och Baran bo Odar förra året.

En variant på det uttrycket, ”The end is the beginning and the beginning is the end,” dyker upp i början av den första teasern där också premiärdatumet den 27 juni annonseras. Trailern, som inkluderar huvudkaraktärerna Jonas, Martha och Bartosz, återvänder till några av seriens huvudteman, som ödet och den fria viljan. Teasern avslutas med ett citat på ungefär samma tema; The final cycle begins – som sedan övergår till The final cycle ends.