Sharon Stone svär att hon är tillbaka

Sharon Stone hade en tuff tid efter en svår sjukdom. Men nu är hon snart tillbaka på tv-skärmarna som USA:s första kvinnliga vicepresident. Agent X heter den nya TNT-serien.

Numera 57-åriga Sharon Stone minns vi förstås främst som den vackra men manipulativa författaren Cathrine Tramell i Basic Instinct från 1992. Den rollen gjorde henne till sexsymbol. 2001 drabbades hon av en svår hjärnblödning och fick sedan kämpa i flera år för att lära sig att gå och prata igen.

Skärmavbild 2015-09-07 kl. 22.41.46

Nu är Sharon Stone frisk nog igen för att posera naken i Harpers Bazaar och ta sig an stora tv-roller. I Agent X spelar hon USA:s första kvinnliga vicepresident Natalie Maccabee som för att skydda landet känner sig nödgad att anlita en agent som leder hemliga operationer som är för känsliga för både CIA och FBI. Den hemliga agenten John Case spelas av Jeff Hephner (Chicago Fire). Presidenten spelas av John Shea (Gossip Girl).

Agent X öppnar med ett dubbelavsnitt den 8 november på TNT i USA. Serien kommer också att visas på TNT Sverige, men finns ännu inte i tablån.