Klart för tredje säsong av Ted Lasso

Ted Lasso har värmt tv-tittare över hela världen. Nu har Apple TV förnyat komediserien för en tredje säsong innan den andra ens har börjat spelas in.

En optimistisk feelgood-serie som var precis det vi behövde i en tuff tid. Den typen av omdömen har omgett komediserien Ted Lasso som blivit en oväntad hit för Apples nya streamingtjänst. Serien är nu den andra efter Dickinson att ha fått klartecken för en tredje säsong sedan Apple TV Plus lanserades för ett år sedan.

Ted Lasso är en amerikansk collegetränare som anlitas för att träna ett professionellt engelskt fotbollslag – trots att han egentligen inte kan något om ”soccer”. Att förstå sig på offsideregler eller kunna namnet på Premiär League-spelare är inte så viktigt för Ted Lasso. För honom handlar det om att hjälpa sina spelare att bli de bästa versionerna av sig själva – på och utanför planen.

Karaktären Ted Lasso föddes i en serie reklamfilmer som Jason Sudeikis skapade för NBC 2013. Tv-serien som komikern själv utvecklat ihop med Scrubs skapare Bill Lawerence hade premiär i augusti på Apple TV Plus. Här är trailern inför säsong ett: