Premiärdatum och trailer för Banshee

Den 30 januari. Det är datumet att komma ihåg för alla som gillar kriminaldramat Banshee. Cinemax har också släppt en trailer inför den sista säsongen.

Anthony-Starr-Banshee

I tre säsonger har man kunnat följa livet i den lilla fiktiva staden Banshee i Amishtrakterna av Pennsylvania. Den fjärde och sista säsongen består av åtta avsnitt.
“Banshee har varit en fantastisk resa och vi fortsätter att bryta ny mark i säsong 4. Vi övervägde en femte säsong, men jag har alltid sagt att när historien är färdigberättad så är det dags att gå vidare och den tiden har kommit nu”, säger Jonathan Trooper som skapat Banshee ihop med David Schickler.

I trailern för säsong 4 dyker ett nytt ansikte upp vid sidan av sheriffen och ex-fången Lucas Hood (Anthony Starr) och de andra i Banshee. Eliza Dushku, mest känd som Faith i Buffy the Vampire Slayer, spelar Veronica Dawson, en sexig och våghalsig kriminalpsykolog.

De tre första säsongerna av Banshee finns på HBO Nordic. Och eftersom Cinemax är HBO:s systerkanal så lär den fjärde säsongen debutera på HBO Nordic dagen efter Cinemax-premiären den 29 januari.