Trailer: Sista säsongen av Banshee

Snart ska historien i Banshee avslutas. Cinemax har släppt en extra lång trailer för att påminna om att actiondramat återkommer med sin sista säsong i april. 

Den fjärde och sista säsongen av serien skulle från början ha kört igång i slutet av januari, men premiären är nu satt till den 1 april. Banshee hör hemma på HBO:s systerkanal Cinemax, så räkna med premiär dagen därpå på HBO Nordic. Det går också att se serien på C More där det är premiär den 2 april.

I tre säsonger har vi kunnat följa det Alan Ball-producerade dramat som är centrerat kring en ex-fånge som antar polisen Lucas Hoods (Anthony Starr) identitet och sedan blir sheriff i den lilla fiktiva staden Banshee i Pennsylvanias Amish-trakter.

När sista säsongen inleds har det gått två år sedan Lucas gav upp sin polisbricka efter en blodig uppgörelse. Nu är han tillbaka i Banshee och involveras i jakten på en seriemördare. Eliza Dushku (Buffy the Vampire Slayer) förstärker finalsäsongen i rollen som Veronica Dawson, en sexig och våghalsig kriminalpsykolog. Ana Ayora (The Big Wedding) och Casey LaBow (Twilight) spelar två andra nya karaktärer i serien.

Den fjärde och sista säsongen av Banshee består av åtta avsnitt.