Premiärdatum för The Americans

The Americans har fått ett premiärdatum. FX-serien med Keri Russell och Matthew Rhys som två sovjetiska spioner inleder sin fjärde säsong den 16 mars.

The Americans utspelar sig under det kalla kriget. Två sovjetiska medborgare köper en villa på en lugn gata i Washington DC och skaffar två barn. De ser ut att leva ett helt vanligt förortsliv – men jobbar i hemlighet som sovjetiska agenter. Keri Russell och Matthew Rhys, som även är ett par privat, spelar huvudrollerna i ett av tv-världens bästa draman.

Här är den nya, coola postern som avslöjar premiärdatumet för säsong fyra, som är lite senare än för tidigare säsonger.

THE AMERICANS - SEASON 4 - KEY ART Photo Cr: James Minchin

Den fjärde säsongen tar vid där finalen av den förra säsongen slutade. I premiäravsnittet “Glanders” tvingas Philip och Elizabeth hantera konsekvenserna av allt de gjort i spioneriets namn.

De två första säsongerna av The Americans finns att streama på Netflix. De 13 avsnitten i säsong fyra börjar alltså sändas på kanalen FX den 16 mars.

Läs Stream Sveriges feature om The Americans här.

6 thoughts on “Premiärdatum för The Americans

  1. Hej,

   Tyvärr finns det ingen svensk streamingtjänst som visar The Americans i direkt anslutning till när FX sänder serien i USA.
   De två första säsongerna finns på Netflix och den tredje landar förmodligen också där i anslutning till premiären av säsong 4.
   Netflix avtal ser inte sällan ut så när det handlar om serier som ägs av andra bolag.

   Vänligen,
   Mona Johansson

 1. Hej
  Har nu sett alla 3 säsonger som finns på Netflix. Vet ni när säsong kommer att läggas ut där?

  1. Det är ingen som vet hur Netflix avtal ser ut, men de tidigare säsongerna har anlänt i samband med att nästa säsong sänds. Den femte säsongen har premiär på kanalen FX den 7 mars, så där någonstans eller när den nya säsongen har avslutats, bör även säsong fyra dyka upp på Netflix.

Comments are closed.