Premiärdatum för Snabba Cash-serien

Netflix reboot av Jens Lapidus Snabba Cash-trilogi har nu fått både premiärdatum, teaser och karaktärsbilder. I huvudrollen syns Evin Ahmad.

När originalserien har premiär den 7 april har det gått nästan två år sedan Netflix först annonserade att det skulle bli en tv-serie som utspelar sig i Stockholm tio år efter händelserna i den framgångsrika filmtrilogin som inleddes med Snabba Cash 2010.

Författaren Jens Lapidus har själv skapat tv-seriens sex avsnitt ihop med manusförfattaren Oskar Söderlund och Jesper Granslandt som svarat för regin.

Här är teasern som Netflix släppt:

Att ta genvägen via svarta pengar har ett pris och tech-entreprenören och ensamstående mamman Leya (Evin Ahmad) är beredd att betala det. Hon startar sitt företag med hjälp av svarta pengar i en tid då både den entreprenörsdrivna eliten och den kriminella världen blivit allt mer brutal, kaotisk och skoningslös. När de två världarna korsas sätts lojalitet, vänskap och affärsrelationer på prov. För alla drivs de av samma sak – snabba cash.

I rollerna syns förutom Evin Ahmad även Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri, Dada Fungula Bozela, Jozef Wojciechowicz (Z.E), Ayan Ahmed, Khalil Ghazal, Robin Nazari och Felice Jankell.

Här är bilderna på huvudkaraktärerna:

Leya.
Dani.
Nala.
Ravy.
Salim.
Tim.
Tomas.