Trailer: Final för Jason Momoas See

Jason Momoas postapokalyptiska drama See förnyades för ett år sedan. Den första teasern för säsong tre avslöjar att det också blir den sista.

See var en av Apple TV+ streamingtjänstens första originalserier. Finalsäsongen inleds den 26 augusti. Jason Momoa och Alfre Woodard leder dramat som utspelar sig i en postapokalyptisk värld där människorna förlorat förmågan att se.

Jason Momoa spelar Baba Voss som kämpar för att återförena sin splittrade familj, men ju mer han försöker komma undan krig och politik, desto djupare sugs han in. Finalsäsongen inleds nästan ett år efter att Baba Voss besegrat sin bror Edo och tagit farväl till sin familj för att leva i skogen. Men som det står i synopsis, när en vetenskapsman utvecklar nya och förödande vapen som hotar mänsklighetens framtid återvänder Baba till Paya för att återigen försvara sin stam.

See är skapad av Peaky Blinders-duon Steven Knight (manus) och Francis Lawrence (regissör). De och showrunnern Jonathan Tropper utlovar ett djupt tillfredsställande slut på Baba Voss historia.

“Vi ser fram emot att dela med oss av det episka sista kapitlet av See, som levererar det intensiva drama, fängslande action och de hjärtskärande känslor fansen har kommit att förvänta sig. Alla involverade har lagt ner kärlek i arbetet och vi är oändligt tacksamma för hur See har omfamnats av tittare runt om i världen”, säger Jonathan Tropper i ett uttalande.

Jason Momoa är redan knuten till ett nytt Apple Tv-projekt, miniserien Chief of War.