Premiärdatum för Master of None

Vi har fått vänta länge, men nu finns det äntligen ett premiärdatum för andra säsongen av Aziz Ansaris Master of None. Den 12 maj finns det tio nya Netflix-avsnitt.

Master of None är skapad av stå upp-komikern och skådespelaren Aziz Ansari tillsammans med tv-författaren Alan Yang. De två jobbade tidigare ihop framför och bakom kulisserna på NBC-komedin Parks and Recreation. Master of None, som bygger löst på Ansaris eget liv, handlar om Dev, en skådespelare i 30-årsåldern som planlöst hankar sig fram i New York. 

Den första säsongen vann kritikernas hjärtan och Emmy-nominerades i flera kategorier och tog sedan hem statyetten för bästa manus i en komedi. 

Ett och ett halvt år senare landar säsong två hos Netflix. Då har Dev efter sina resor utomlands återvänt till New York för att anta nya utmaningar som är såväl personliga som familjerelaterade och karriärmässiga. Enligt Netflix programpresentation utvecklar Dev även en ny komplicerad relation till en person som betyder väldigt mycket för honom.

Här är den korta teasern där premiärdatumet annonseras: