Trailer: Aziz Ansaris Master of None

Det är bara två veckor kvar till premiären, men nu äntligen kommer den första trailern för Aziz Ansaris nya komediserie Master of None.

Master of None

Aziz Ansari är stå upp-komiker och skådespelare, mest känd för rollen som Tom Haverford i Parks and Recreation. Hans första tv-roll efter Parks and Rec är i en komediserie som bygger löst på hans eget liv, även om karaktären i Master of None är döpt till Dev. Dev är en skådespelare i 30-årsåldern som bor i New York och är ”Master of None”. Han har svårt att bestämma sig för vad han ska äta vid nästa måltid och ännu mindre koll på vilken väg han vill att resten av livet ska ta. Trailern ger lite känslan av en manlig motsvarighet till Lena Dunhams Girls.

Aziz Ansari har skrivit, regisserat och spelar alltså själv huvudrollen i Netflix-serien som har premiär den 6 november. Han har skapat komediserien ihop med Parks and Recreation-författaren Alan Yang. Mike Schur, som skapade Parks and Rec, är också med på ett hörn som en av producenterna. H Jon Benjamin, Noël Wells, Eric Wareheim, Lena Waithe och Kelvin Yu ingår i ensemblen.

De tio avsnitten av Master of None är tillgängliga på Netflix från den 6 november. Vill man bekanta sig med Aziz Ansaris humor redan nu så finns flera stå upp-specialer på Netflix.