Paris och Logan i nya Gilmore Girls

Lisa Weil och Matt Czuchry är nu också klara för återföreningen av Gilmore Girls. Det betyder att vi får träffa både Paris och Logan igen i de nya Netflix-avsnitten.

Kelly Bishop, som spelar Emily Gilmore, har redan avslöjat att Rorys superambitiösa rumskamrat Paris finns med i det nya manuset av seriens skapare Amy Sherman-Palladino. “Det är otroligt vad Amy har skrivit för Paris. Folk kommer att ha så roligt åt det”, sa Bishop i en intervju med TVLine.

I det läget var dock inte Liza Weil, som är knuten till ABC-serien How to Get Away With Murder, officiellt klar för återföreningen. Men i helgen har Weil bekräftat för Eonline att ”it’s happeningen”. Hon träder in i rollen som Paris Geller redan på tisdag och kommer att medverka i två av de fyra 90-minutersavsnitten, döpta efter de fyra årstiderna. ”Det är som en väldigt magiskt perfekt tidsmaskin. Jag är väldigt glad över att vara del av det”, säger Weil om manuset.

Gilmore Girls TV Series Lorelai Rory Lane Luke Michel Emily Richard Sookie Paris Dean Logan Jess Chris etc - dvdbash

Paris var Rorys rival och så småningom vän och rumskamrat. Logan Huntzberger var den senaste av tre viktiga ex-pojkvänner i Rorys liv. Logan spelas av Matt Czuchry, numera mest känd som Cary Agos i The Good Wife. Han är nu också klar för återföreningen.

Hittills klara för Netflix miniserie Gilmore Girls: Seasons är därmed Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Kelly Bishop (Emily), Scott Patterson (Luke), Liza Weil (Paris) Matt Czuchry (Logan), Yanic Truesdale (Michel), Sean Gunn (Kirk) och Keiko Agena (Lane).

Saknas gör fortfarande Lorelais bästa vän Sookie. Hon spelades av Melissa McCarthy som sedan dess katapultat till en av Hollywoods största komedistjärnor. Vad som händer i den förhandlingen är det ingen som vet eftersom Amy Sherman-Palladino sagt att hon gärna vill ha med McCarthy, samtidigt som den senare i en tweet sagt att hon inte ens fått frågan.

Läs mer om återföreningen av Gilmore Girls här.