Ny tv-serie följer upp skräckfilmen Omen

Hur gick det egentligen för den märklige pojken i skräckfilmen Omen? I den nya tv-serien Damien får vi möta honom som vuxen.

Omen gick upp på biograferna 1976. David Seltzer skrev manus och Richard Donner regisserade den klassiska skräckfilmen med Gregory Peck och Lee Remick i huvudrollerna. I filmen får paret en son som dör vid födseln. Utan att avslöja det för modern adopterar maken i hemlighet en föräldralös pojke som de döper till Damien (Harvey Spencer Stephens). Det visar sig vara Satans son.

I den nya A&E-serien får vi återigen möta Damien Thorn men nu som vuxen man. Han är en professionell fotograf som glömt sitt satanistiska förflutna, men nu tvingas konfronteras med sitt verkliga jag. Barbara Hershey spelar Ann Ruthledge som skyddat Damien hela hans liv och nu hjälper honom att omfamna sin anti-kristliga sida. Bradley James (Merlin) har titelrollen. Bakom serien står Glen Mazzara (The Walking Dead).

A&E har precis släppt en kort teaser via Twitter.

Sedan tidigare finns också den här trailern för skräckserien som har premiär 2016, exakt datum har dock inte annonserats.