Majpremiär igen för Jean Smart och Hacks

Jean Smart och Hannah Einbinder återförenas i en hiss när Hacks återvänder till HBO Max. Den första teasern för säsong tre avslöjar att den prisbelönade komediserien är tillbaka i maj.

Jean Smart har redan Emmy-belönats två gånger för sin tolkning av den åldrande komediennen Deborah Vance som motvilligt tar hjälp av den betydligt yngre komediförfattaren Ava Daniels (Hannah Einbinder) för att göra sin Las Vegas-show och stå upp-karriär mer relevant.

När säsong tre inleds har de två varit åtskilda i ett år. Deborah Vance befinner sig på en framgångsvåg efter succén med sin stå upp-special medan Ava söker efter nya utmaningar i Los Angeles. Av den första teasern att döma, där de två råkar mötas i en hiss, tycks de dock hitta tillbaka till varandra igen.

Både säsong ett och två hade premiär på HBO Max i maj. Det har även säsong tre, men ett år senare än planerat på grund av strejkerna förra året. De två första avsnitten av totalt nio blir tillgängliga den 3 maj, lagom till årets Emmy-race.

Precis som i säsong två är gästskådespelarna många och kända. Helen Hunt (Mad About You), Christina Hendricks (Mad Men), Christopher Lloyd (Tillbaka till framtiden), Dan Bucatinsky (Scandal), George Wallace (Clear Slate) och Tony Goldwyn (Scandal) dyker alla upp i den nya säsongen av Hacks.