“Tiva”-återförening i ny NCIS-spinoff

Tony DiNozzo och Ziva David, med gemensamma smeknamnet “Tiva”, var länge ett populärt par i NCIS. Drygt tio år senare återförenas Michael Weatherly och Cote de Pablo i en spinoff.

Paramount+ har beställt en ännu titellös spinoff inom ramen för den franchise där originalserien NCIS nu är inne på sin 21:a säsong.

I centrum är två fanfavoriter.

Michael Weatherly är tillsammans med Paulette Perrette de enda skådespelare som medverkat i alla fyra franchiseserierna: JAG, NCIS, NCIS: LA, NCIS: NO). Hans karaktär Tony DiNozzo lämnade NCIS i säsong 13.

Cote de Pablo anslöt till NCIS i säsong tre och spelade specialagent Ziva David i åtta säsonger innan hon lämnade serien några avsnitt in i säsong elva. Något som ledde till ett ramaskri från alla “Tiva”-fans.

Drygt tio år senare än Cote de Pablo redo att återvända till sin populära karaktär och återförenas med Michael Weatherly. Båda är producenter för serien som ska spelas in i Europa.

Enligt seriebeskrivningen uppfostrar Tony och Ziva sin dotter Tali tillsammans. När Tonys säkerhetsföretag attackeras måste de fly runt Europa för att ta reda på vilka som är efter dem och kanske till och med lära sig att lita på varandra igen.

John McNamara (The Magicians) har skrivit det första avsnittet och kommer att fungera som exekutiv producent och showrunner.