Lana Condor i Randall Parks Take Out

Efter romantiken i To All the Boys-filmerna blir det actionkomedi för Lana Condor. Komediserien Take Out är ett samarbete med Randall Park.

Randall Park syntes som Jimmy Woo i Marvel-serien WandaVision. Han är även manusförfattare och har skrivit pilotavsnittet till Take Out ihop med Michael Golamco (Always Be My Maybe). 

Projektet är under utveckling hos streamingtjänsten Hulu, och duon har nu hittat en producentkompanjon och huvudrollsinnehavare i Lana Condor, känd för att ha spelat Lara Jean i Netflix To All the Boys-franchise.

Även Take Out innehåller romantik och komedi, men i kombination med ren action. Huvudpersonen försöker balansera sitt privatliv med sitt jobb på en restaurang och henne hemliga mål att krossa ett kriminellt syndikat som försöker ta över New York.

Enligt beskrivningen tar serien ”en respektlös titt på den moderna relationskomedin samtidigt som den dekonstruerar endimensionella ”tropes” från populärkulturens martial art”.

Lana Condor är aktuell även med två andra projekt, en miniserie i komedifacket hos Netflix med titeln Boo, Bitch och sci-fi rom-com-filmen Moonshot hos HBO Max.