Klart när Snabba Cash återvänder

Netflix har äntligen avslöjat premiärdatumet för den andra säsongen av Snabba Cash. Den 22 september möter vi Evin Ahmed som Leya igen.

Enligt Netflix synopsis har det gått ett år sedan den första säsongen och Leya är nu en av Sveriges hetaste tech-stjärnor med en börsnotering som står för dörren. Men samtidigt som om hon på ytan är mer framgångsrik än någonsin plågas hon av minnena av Salim.

Leyas tidigare kopplingar till den undre världen börjar också att komma ikapp henne. Ännu en gång korsas hennes väg med Ravy, Nala och Osman – allt i den skoningslösa jakten på snabba cash.

Förutom Evin Aham återvänder bland andra Dada Fungula Bozela, Ayaan Ahmed, Khalil Ghazal och Olle Sarri till sina karaktärer. I nya roller syns Ardalan Esmaili och Adam Kais.

Det är känt sedan tidigare att det första avsnittet från säsong två av Snabba Cash kommer att ha få smygpremiär den 13 augusti i Göteborg, som en del av musikfestivalen Way Out Wests filmprogram. Däremot har Netflix hittills hållit inne med det officiella premiärdatumet.

I den nya teasern framgår det att Netflixserien baserad på Jens Lapidus populära kriminalromanfortsätter den 22 september.