Första titten: Snabba Cash säsong 2

Den första teasern för säsong två av Snabba Cash är här. Den svenska originalserien har smygpremiär i augusti och anländer till Netflix i höst.

Jakten på snabba cash fortsätter i kriminalserien som bygger på Jens Lapidus populära roman. I teasern möter vi Evin Ahmad igen som Leya, ett år efter det som utspelade sig under den första säsongen av Snabba Cash.

Enligt Netflix synopsis är Leya nu en av Sveriges hetaste tech-stjärnor med en börsnotering som står för dörren. Men samtidigt som om hon på ytan är mer framgångsrik än någonsin plågas hon av minnena av Salim.

Yasmine Garbi och Evin Ahmad. Foto: Johan Bergmark/Netflix

Mer om handlingen i säsong två:

Jamal, nyligen frånskild och verksamhetschef på grundskolan där Leya gick som barn, kämpar för att ge sina unga elever bättre möjligheter, men skolledningen ser hellre ytterligare besparingar.

Klimatet på gatan är brutalare än någonsin. Ravy är hårt ansatt från alla håll, såväl från polisen och deras nya metoder som från konkurrenten Zaki. Marknaden skriker efter mer droger, grossisterna står redo att leverera. Frågan är om gängen kan få fram tillräckligt med säljare, gärna så unga som möjligt?

Förutom Evin Aham återvänder bland andra Dada Fungula Bozela, Ayaan Ahmed, Khalil Ghazal och Olle Sarri till sina karaktärer. I nya roller syns Ardalan Esmaili och Adam Kais.

Olle Sarri som den rika entreprenören Tomas Storm. Foto: Gustav Danielsson/Netflix

Säsong två av Snabba Cash kommer att ha världspremiär i Göteborg, som en del av musikfestivalen Way Out Wests filmprogram den 11-13 augusti. Netflix håller dock inne med det officiella premiärdatumet. I den första teasern framgår att serien ”kommer snart” och det enda som hittills kommunicerats är att den nya säsongen landar hos Netfix någon gång i höst.