Trailer: Advokatdramat Reasonable Doubt

En ny tuff advokat gör entré. Emayatzy Corinealdi leder det Kerry Washington-producerade advokatdramat Reasonable Doubt.

Om Jax Stewart avger Olivia Pope-vibbar är det ingen slump. Scandal-stjärnan Kerry Washington producerar serien via sitt produktionsbolag Simpson Street. Washington har också regisserat pilotavsnittet.

Så här lyder synopsis: I Reasonable Doubt kommer du att ifrågasätta Jax Stewart för hennes tveksamma etik och vilda tolkningar av lagen … ända tills det är du som är i trubbel. Då kommer du att se henne för den hon är; den mest briljanta och orädda försvarsadvokaten i Los Angeles som slår mot rättsystemet så fort hon får chansen.

Som för många andra tv-karaktärer i kriminalfacket är utmaningen att få yrkes- och privatliv att gå ihop. För Jax Stewart handlar det om att hantera tidigare trauman, ett misslyckat äktenskap, moderskap – och ett mordfall.

Reasonable Doubt har premiär på den amerikanska streamingtjänsten Hulu den 27 september. Utanför USA är det Star på Disney+ som gäller. Det är dock ännu oklart om samma premiärdatum gäller även i Sverige.

Här är en kort video där Kerry Washington presenterar advokatserien: